concept-for-hire.dk behind bøger© Jesper Lind Olsen
Flere bøger:

Grafisk
design

Ledelse og
strategi

Filosofi

Bits og
Bytes

RomanerBøger jeg kan anbefale...

Kender du det? Du søger på en bog og vupti er du havnet på en hjemmeside med boganbefalinger. Ikke? Nå, men nu er du altså havnet på en :-)

Flere bøger om Grafisk design

Dynamic Anatomy

Burne Hogarth

Flere bøger om Ledelse og strategi

Competing for the future

Gary Hamel /
C.K. Prahalad.


Hvis man som tegner ønsker at studere anatomi er der to veje: At tegne croquis eller at læse "Dynamic Anatomy"! Burne Hogarth, lærer ved NYC School of visual arts, har gennem en hel menneskealder beskæftiget sig med metodisk tegning. I bogen Dynamic Anatomy demonstrerer han disse metoder med menneskets krop som fokus. Bogen tjener lige godt som lærebog, opslagsværk og hyldest til "Tarzan" tegneseriens skaber.Sparekniven er død. Længe leve opfindsomheden. Når Hamel og Parhalad går i flæsket på erhvervslivets selvopfattelse ruller der hoveder!
Competing for the Future er et must for alle, der kan se en pointe i at bygge vindmøller når der er stormvejr, frem tor at sætte læhegn op. Case efter case analyseres lærerige eksempler på mastodont companies, der bliver overhalet inden om af små dedikerede firmaer. - Dybt inspirerende læsning!

Flere bøger om Filosofi og personlig udvikling

Illusioner

Richard Bach

Flere bøger om Bits and Bytes

Designing Webusability

Jakob Nielsen


Manden bag "Jonathan Livingstone Havmåge" har med denne lille bog begået et af de mest kloge og magiske værker, jeg nogensinde har læst. Jeg slugte Illusioner på 3 timer og gik derefter igang med at forandre mit liv.
Bogens hovedperson (Richard selv) møder en mester og går i lære som messias med alt hvad der hører til: Mirakelmagning, zen og kunsten at vedligeholde en gammel dobbeltdækker. Skulle jeg tage en bog med på den berømte øde ø, kunne Illusioner være en værdig kandidat!Bogen er formedentlig én af de mest omdiskuterede om web- og interfacedesign. Langt fra alle designere er enige med Jakob når bogen handler om det visuelle udtryk, men hr. Nielsen har en pointe når han gennem utallige eksempler viser os hvordan man strukturerer websider med udgangspunkt i brugeren. Jeg ville ønske at flere IT-chefer ville læse denne intelligente bog, før de blander sig i firmaets webside...

Flere Romaner

Der Steppenwolf

Hermann Hesse


Der Steppenwolf
Hermann Hesse

Ikke uden grund tog et af hippietidens kultbands navn efter denne dybt foruroligende bog. Hesse’s Steppeulven er en psykoanalytisk autobiografisk inspireret fortælling om en mand, og hans odysse ud i jeg-løsheden. Hesse fanger mesterlig den frygt, der hindrer de fleste af os i at opnå oplysning i østlig forstand. Det må absolut advares mod at læse denne bog, hvis man ikke har lyst og overskud til efterfølgende at kæmpe med en behørig portion litterære tømmermænd!